Peugeot Boxer: Dimmer dashbordverlichting

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: puma 100pk

heren techneuten,

We hebben een boxer III in de werkplaats staan waarvan volgens de klant de dimmer van de dashbord verlichting niet werkt. Deze zou 8 standen moeten hebben.

De verlichting van het instrumenten paneel brandt op dit moment wel maar klant vindt dit niet voldoende. Volgens het instruktieboekje zit deze fiunctie er op, en het geeft niet aan dat het uitvoerings afhankelijk is.

Je moet hem bedienen via de pijltjes toetsen naast de koplampverstelling op de boordcomputer. Je hoort dan wel een korte piep maar er gebeurt niets.

ik twijfel een beetje of deze functie er daadwerkelijk op zit . En voor ik morgen een hele diagnose sessie ga doorlopen dacht ik misschien is er iemand die hier al mee aan het worstelen geweest is.

Het instrumenten paneel is uitvoering 1 dus het laagste niveau met de minst uitgebreide display. Auto heeft cruiscontrol. Geen airco en geen extra verwarming.

Vriendelijk groet,

PT Nieker.

peugeottechnieker

Geplaatst door peugeottechnieker (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Jeetje Niek, wat een problem wat moet je hier nou weer mee 'k sow het niet wete , hebbe jullie veel fan die dinge rije ?
Miskien mot je het effe bij een ander probere.
Anders effe op de AMT site sette daar wete se et vast.
"k gaan maar gau meneiges verstoppe foordat zo'n swarte Piere komp om me in de sak te gooie

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Hej oldtimer voorzover je nog niet niet in de saksit. Ik heb wat op serv.bo. rondgespeurd en er was ergens een item gewijd aan het instrumenten paneel wat betrefd uitvoering en bediening. Pad>methoden>tekeningen>auto algemeen>algemene werkingsprincipes>daar staat een schat aan info.Ook voor andere systemen.
In elk geval ik heb uitgevogeld nadat ik het geheel heb doorgeworsteld dat het instrumentenpaneel in basisuitvoering deze functie gewoon niet heeft. Weer wat geleerd. gelukkig heb ik het niet aangemeld bij techsup.
Ik had geen vergelijkbare auto want zoveel wordtie bij ons niet verkocht. Aju, de groeten aan Sint en Piet.

PT nieker

teczwolle (0) PRO, 16 jaar geleden

verlichting aanzetten en dan kun je de sterkte van je instrumenten verlichting stellen met de knoppen meteen naast de menu knop die met de pijltjes dus

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit werkt alleen op het instrumenten paneel niveau II. Deze heeft niveau I en dan zit het er gewoon niet op. Dit staat jammer genoeg niet in het instruktieboekje.

teczwolle (0) PRO, 16 jaar geleden

in boekje staat wel duidelijk alleen bij toepassing van multi functioneel dashbord dus als ie er niet in zit dan helaas pindakaas

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

In het boekje dat peugeot uitgeeft staat dat dus niet. Bij fiat hebben ze blijkbaar andere boekjes .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.