Peugeot 307: distributieriem geknapt

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 sw 16v

hallo even het volgende een tijdje geleden is mijn distributieriem geknapt en is er na overleg met garage een nieuwe motor in gekomen .want als ze alles hadden moeten herstellen was ik meer geld kwijt geweest. de motor die er in is gekomen is een motor met 65.000 km en ik had een motor van 180 000 km dus is een jongere motor alleen het probleem is dat de auto nu met optrekken wat stottert. je zou zeggen dat hij te weinig benzine krijgt. ook als de auto stationair loopt zie je aan e toerenteller en voel je dat hij een steekje laat vallen. als je bv boven de 60 of 70 rijd dan is het weg het is puur in de lage versnellingen. nou konden ze het niet bij de garage vinden en verwijzen ze mij naar de peugot dealer en die zou de auto dan van voor naar achter na kijken .maar dan heb ik het gevoel dat ik veel geld kwijt ben .dus is mijn vraag of er iemand hier bekend mee is .en mij wil helpen groetjes marcel; houtman

ps: de auto is voorzien van niewe software maar daar lag het niet aan. en is er op de kast geen storing in het systeem te zien.

marcel houtman

Geplaatst door marcel houtman (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

antoonio (0), 13 jaar geleden

het beste is toch om naar een goede dealer te gaan of een goede computer specialist om een goede analyse te laten maken van evt. rep.

primera p11 (0), 13 jaar geleden

Is toch garantie op de reparatie?.
Laat de garage er zelf maar mee naar de dealer gaan zou ik zo zeggen.

antoonio (0), 13 jaar geleden

je hebt gelijk maar als ze dat niet doen??

primera p11 (0), 13 jaar geleden

Dat is hun probleem,dan lossen ze het zelf op!.
Aangetekende brief sturen naar garage,probleem in vermelden,dit probleem is binnen de garantie termijn ontstaan of was al aanwezig na reparatie.
Probleem is niet opgelost en hun zullen dus aktie moeten ondernemen,dan moeten hun dus met de auto naar de dealer.
Als het een bovag garage is stel je de bovag ook op de hoogte en hoe te moeten handelen in dit geval.
Je laat een ruilmotor plaatsen waar gewoon garantie op de reparatie van toepassing is.
Maar niet zelf met de auto naar een dealer gaan,moeten hun doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.