Peugeot 306: diverse storingen aan radio

Bouwjaar: 1998

de standaard radio-cassettespeler van mijn 306 xr 1.9 diesel (break)werkte niet meer.eerst deed het display het niet meer,daarna het hele apparaat.Voedingsspanning gemeten,1 van de 2 plussen deed niets.Boekje erbij gepakt en alle zekeringen vervangen die betrekking hebben op de radio.Nu werkt de radio nog steeds niet, en het klokje en de buitentemperatuursensor in de middenconsole ook niet.Ik zit te denken aan een los stekkertje achter het zekeringenkastje o.i.d.,maar wil dit eerst zeker weten voordat ik de hele boel voor niets sloop.Is het trouwens mogelijk om een ander merk radio zonder meer in te bouwen?

m.noy

Geplaatst door m.noy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Lijkt mij toch een zekering, nog maar eens even kijken.Een andere radio past zo.

m.noy (0), 18 jaar geleden

Oldtimer Jansen bedankt! Wat betreft het klokje en de sensor:het was inderdaad een zekering,maar geen kapotte.Bleek om een vage reden niet goed contact te maken.En de radio,tja,die was gewoon naar zijn voorvaderen.Nieuwe Sony ingeplugd en nu heb ik weer herrie onderweg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum