Peugeot 306 xsi: niet willen lopen op lpg en heeeel moeilijk starten

Bouwjaar: 1995

hallo ik heb een 306 xsi op gas en als de motor eenmaal loopt moet ik op benzine blijven rijden op gas wil niet en als de motor warm is wil die helemaal niet starten wie o wie kan me helpen

nico8122

Geplaatst door nico8122 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kleppen stellen ?

nico8122 (0), 18 jaar geleden

nee kleppen zijn net gesteld en hij wil helemaal niet(!) op gas lopen

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Start en loopt hij ook slecht op benzine? Zo ja naar de dealer om de computer uit te laten lezen. Is het een tweeliter 8 klepper? Het beroemde RFX blok? Magneti Marelli inspuitsysteem? Gasklepsensor laten nakijken.

Als hij goed start en loopt op benzine, maar slecht loopt op gas dan zul je naar een gasspecialist moeten. Zeker als het een G3 is. (Een van de eerste dan) Is het een AG DGC installatie? Werden bij dat bouwjaar nogal eens in peugeots ingebouwd. Daar zit nog een lambdagestuurde verdamper in. Bij 170.000 km zijn die aan het eind. De eerste computers van dat merk geven ook nog wel eens problemen.(Te weinig geheugen)

JOHN5671 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij AG zit de afsluiter ook wel eens vast (de naald in electroklep).

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

NAAR LPG INBOUWSTATION EN LATEN NAKIJKEN

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Kom op Luis wel je verhaal onderbouwen!!!

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de auto zelfs op benzine niet goed loopt heb je bij LPG inbouw niets te zoeken. Die stuurt je zo weer weg. Eerst op benzine goed, als LPG dan nog slecht is naar de LPG specialist.

nico8122 (0), 18 jaar geleden

heel erg bedankt allemaal het probleem is opgelost er zaten een paar storingen in de computer en de chokeklep functioneerde niet meer en nu is t probleem ook opgelost heel erg bedankt allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.