Peugeot 407 2005: Domme fout, auto start niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 6FZ, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

Mijn peugeot 407 startte vandaag niet, accu was te zwak.
Ik had nog in de schuur een apparaat waarmee ik de auto toch nog wel kon starten met startkabels, uiteindelijk aangesloten op accu, proberen te starten en zonder resultaat. bleek achteraf dat ik + op - heb gezet en de - op de +. domme fout, niet opgelet...
ANWB geroepen, langsgekomen en geprobeerd te starten met startkabels, zonder resultaat.
Heeft even gekeken naar zekering etc etc, ook geen probleem. Uiteindelijk bleek dat de startmotor geen stroom kreeg, met een tangetje de pinnetjes aan elkaar geraakt, en ja hoor... auto start.
alleen wanneer de motor uit gaat start de auto niet meer. startmotor krijgt geen stroom. anwb zei dat er ergens een kortsluiting of een motortje verbrand zou kunnen zijn. de koplampen voor etc doen het ook niet.
Waar moet ik beginnen met zoeken? Tips?\

Wanneer ik met delphi de auto heb uitgelezen kreeg ik de volgende fouten:
U0037 - Body network VAN, communication
P0140 - O2 Sensor Circuit no Activity Detected (Bank 1 Sensor 2)

beratuslu

Geplaatst door beratuslu , lid sinds 4 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.