Peugeot 206 2003: Dood dashboard

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Onze 206 cc heeft een vreemde storing. Hij heeft enkele maanden stilgestaan met de +Pool eraf. Nu doen de afstandsbediening het niet meer. ( met sleutel gaat wel alles open en dicht) batterijen zijn nieuw. De motor draait maar pakt niet. Accu is vol.
Geen lekspanning. Dashboard is dood. Geen lampjes of wijzers. Lampje alarm knippert bij contact. Brandstofpomp draait ook. Kan niks vinden op het net. Wie weet raad? Ik denk iets met startblokkering ofzo.
Vorig jaar was na stilstand de toerentalsencor stuk, maar gaf andere storing ook.
Help a.u.b.

Geplaatst door

alwinko (55)

al 4 maanden lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

er zit dus een extra ledje bij je contact, dus alarm ingebouwd, ook bekend of er een extra onderbreking is ingebouwd? destijds bij een fabrieks alarm erkenning moest er nog een extra magneetcontact gemaakt worden op de koppelingspedaal of rempedaal, om te kunnen starten

axl795 5
badge

4 maanden

Ja. Alarm ingebouwd. Maar kon altijd starten zonder extra handelingen. Ik denk startblokkering of alarm gaat er niet af ivm sleutel die niet werkt.

alwinko 55

4 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.