Peugeot 206: Draagarmen zwak?

Bouwjaar: 2002, Motorcode: 1.6 16V

Mijn auto is recentelijk APK gekeurd, probleemloos. Nu ging ik vandaag even een oliewisseltje doen en toen zei de dealer dat de draagarmen slecht waren. Hij is vorige week bij een andere garage APK goedgekeurd, zonder opmerkingen op het papiertje. Behoort een draagarm tot de APK eisen en wat zijn die?

plasmaman

Geplaatst door plasmaman (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Draagarmen slecht? Het weer is ook slecht, alleen niet overal oftewel: waar is de draagarm slecht? Kogel, bevestiging? En wat is er dan slecht aan het slechte?
Een draagarm behoort tot de APK eisen, maar het hangt er van af wat en hoeveel er mis is met de draagarm voordat het een afkeurpunt wordt.
Dus wat meer duidelijkheid geeft wellicht een beter antwoord.

plasmaman (0), 14 jaar geleden

[quote=hans4074]Draagarmen slecht? Het weer is ook slecht, alleen niet overal oftewel: waar is de draagarm slecht? Kogel, bevestiging? En wat is er dan slecht aan het slechte?
Een draagarm behoort tot de APK eisen, maar het hangt er van af wat en hoeveel er mis is met de draagarm voordat het een afkeurpunt wordt.
Dus wat meer duidelijkheid geeft wellicht een beter antwoord.[/quote]
Er stond alleen een 'advies': draagarmen rechts en links zijn slecht.

Verder niks, dus ik neem aan vervangen. Toch vreemd zo kort na een APK? Ik hoor overigens geen bijgeluiden of zo tijdens het rijden, wat velen wel horen als de draagarmen slecht zijn, vaak voorkomend probleem bij een 206.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum