Peugeot 406 HDI Break: Economy mode?

Bouwjaar: 2001

Vandaag, na het schoonmaken van het interieur kreeg ik biju het contact maken (voor het starten) op het display de boodschap "Economy Mode activated". Nu komt het bericht niet meer terug - het lijkt eenmalig te zijn geweest. Dat levert de volgende vragen op:
Wat is Economy mode? Zijn er andre modi, zo ja welke, en kan ik die selecteren? Waarom kwam deze boodschap in beeld? Voor het motorgedrag maakt het niets uit - nog steeds rauw bij koude motor en soepeler na een paar minuten :-)

Paul8550

Geplaatst door Paul8550 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Eco. mode wil zeggen dat de de computer van de auto in de energy besparende modus staat. Deze zorgt er voor dat de accu wordt gespaart door bepaalde functies uit te schakelen. De eco mode ontstaat dus bijvoorbeeld als de deuren een hele tijd open staan, de binnenverlichting werkt dan bijvoorbeeld niet meer. Als je de motor even start en weer uitzet duurt het weer een tijdje voor dat de eco mode weer geactiveerd word.

Paul8550 (0), 19 jaar geleden

Dankjewel!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.