Peugeot 307: eindstuk middendemper kapot

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFW, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

is er een tussenstuk verkrijgbaar / mogelijk voor het eindstuk van de middendemper welke verbindt met de einddemper.

het middenstuk/middendemper richting (naar de ) de einddemper is het stuk wat over de einddemper schuift, doorgeroest. Ik wil graag een montage oplossing (omdat verder niets kapot is) dmv een verbindingsstuk/flexibel stuk, maar zonder te hoeven lassen (kan ik niet). is dit mogelijk en hoe heet dit stuk/ onderdeel?

en indien ik dit zou repareren , welke kosten heb ik dan ongeveer. Moet ik dan enkel een middendemper aanschaffen , of ook gelijk een einddemper (ook behoorlijk roestig). wat zou dit totaal kosten?

ndw

Geplaatst door ndw (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

limbra (570), 7 jaar geleden

Dat de einddemper roestig is wil (nog) niets zeggen, zolang hij maar gasdicht is (dus niet lekt) en deugdelijk bevestigd is aan de ophanging, is hij doorgeroest c.q. lek dan vervangen.

Als de middendemper incl. pijp nog in goede staat is, zou je het doorgeroeste stuk er af kunnen slijpen/zagen en er dan een overmaatse pijp over kunnen schuiven en deze pijp met een U-klem vastzetten , zo ook aan de aansluiting van de einddemper vastzetten met een U-klem .

Je kunt natuurlijk ook de middendemper compleet vervangen, dan weet je zeker dat het goed is.
Wat de kosten hiervan zijn durf ik niet te zeggen, met Google kom je al een heel eind .

succes .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.