Peugeot 307: electrisch open dak

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000 HDI

als ik mijn knop van mijn schuifdak op stand 0 zet gaat mijn dak open ,als ik het bv op stand 3 zet gaat het dicht .maw ,de stand van mijn schuifdak komt niet overéén met de positie van de bedieningsknop .nu heb ik al de schakelaar vervangen maar probleem blijft het zelfde !ligt het nu aan het motortje of moet het weer afgeregeld worden naar de positie van de bedieningsknop ? soms krijg ik het met moeite dicht en als ik paar keer aan de schakelaar draai gelijk in welke stand dan krijg ik het na een tijdje terug dicht !niet plezant als het regent !iemand een oplossing ?

PANZANI1975

Geplaatst door PANZANI1975 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rpb auto service (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo ik had ook een probleem met mijn dak maar ik had hem toen in zijn openste stand staan en als ik de draai knop hield ingedrukt ging die automatiche helemaal dicht en toen was die weer goed of het was eerst helemaal open en dan dicht en dan de knop in zijn 0 stand duwen in iedergeval zoiets.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.