Peugeot 307: Emissieregeling onvoldoende, niet boven 2500 toeren!!

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Er brandt al weken af en aan een lampje bij ons in de Peugeot 307SW, op de boardcomputer wordt de storing: "Emissieregeling onvoldoende" weergegeven. Dat dit lampje aan is, is nog niet zozeer het punt (de computer is namelijk al drie keer uitgelezen, de storing wordt niet weergegeven in het venster en vervolgens brandt het lampje ook niet meer als we de garage uitrijden, zodra we thuis zijn brandt het lampje weer), maar wel dat op een bepaald moment de toeren niet hoger komen dan 2500. Het lijkt dan alsof er een rem op zit. Bij de garage weten ze niet wat het is. De ene keer gaat de 'rem' er vanaf en dan werkt het allemaal volgens 'de regels' en het volgende moment (geen idee wanneer want er zit geen systeem/regelmaat in) gaat de rem erop en is de auto niet vooruit te branden, vreselijk!

Iemand enig idee wat dit kan zijn????

JML3

Geplaatst door JML3 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

motor staat op dat moment in noodloop en heeft een beperkt vermogen en toerental. Als het lampje brandt DIRECT NAAR DE DEALER EN DE MOTOR NIET UITZETTEN!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum