Peugeot 1007 2006: Fout semi-automaat P0755

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 54

Probleem:
Na een tijdje (als auto warm is) stopt de automaatbak ermee zelf te schakelen (in de auto stand). Je kan niet voor of achteruit, grijpt geen versnelling aan. Lossen we op door de auto opnieuw te starten, daarna doet die het weer, tot het weer gebeurt. (meestal wanneer over wordt geschakeld van 3 naar 4 bij lage toeren)

FOUTCODE: P0755

MAAR --> Wanneer we de automaat uit de stand ''AUTO'' zetten en schakelen met de flippers doet het probleem zich niet voor. De semi-automaatbak zelf schakelen gaat dus prima zonder problemen. Toch wil ik dit probleem opgelost hebben zodat we weer kunnen rijden in de ''AUTO'' stand.

Al googlend stond een stappenplan gevonden dit probleem aan te pakken.Daar een probleem nooit alleen komt en dit probleem redelijk specifiek is vraag ik me af wat de experts hier vinden waar ik moet beginnen:

https://www.carobdcode.com/p0755-peugeot...

THx!

PS: Ik kan de peilstok voor de automaatbak olie nergens vinden....

FREAX

Geplaatst door FREAX , lid sinds 1 week geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.