Peugeot 1007 2009: trekhaak probleem

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

oke ik weet niet hoe ik op mijn eerste vraag nl storing trekhaak moet reageren want dat krijg ik als pcleek niet voor elkaar, maar ik wil een ieder die meegedacht heeft over mijn trekhaakprobleem zeer hartelijk danken voor de hulp die is geboden. ik vertel u bij deze dat ECS Breda waar de kabelboom vandaan komt mij uit de brand heeft geholpen door een compleet NIEUWE ander soort type gerelateerde kabelboom geheel gratis heeft gemonteerd. blijkt dat mijn type bij hun verdere onderzoek 3 soorten kabelboom kon hebben en ik had weer het geluk dat ik dus kabelboom nr 3 moest hebben.
mensen van ECS Breda, de medewerkers van GARAGE Ruud Smets en iedereen die verder heeft meegewerkt om dit probleem op te lossen hartelijk dank hiervoor. nu kunnen we eindelijk de fietsendrager verlichting veilig gebruiken
aan allen dank dank dank.

Benvherwaarde

Geplaatst door Benvherwaarde (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 1007? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (340) PRO, 1 jaar geleden

Mooi bedankt voor de feedback.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.