Peugeot 1007 2006: P0755

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 54

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 54
Probleem:
Na een tijdje (als auto warm is) stopt de automaatbak ermee zelf te schakelen (in de auto stand). Je kan niet voor of achteruit, grijpt geen versnelling aan. Lossen we op door de auto opnieuw te starten, daarna doet die het weer, tot het weer gebeurt. (meestal wanneer over wordt geschakeld van 3 naar 4 bij lage toeren)

FOUTCODE: P0755

MAAR --> Wanneer we de automaat uit de stand ''AUTO'' zetten en schakelen met de flippers doet het probleem zich niet voor. De semi-automaatbak zelf schakelen gaat dus prima zonder problemen. Toch wil ik dit probleem opgelost hebben zodat we weer kunnen rijden in de ''AUTO'' stand.

bij deze, waar ik moet beginnen


THx!

PS: Ik kan de peilstok voor de automaatbak olie nergens vinden....

FREAX

Geplaatst door FREAX (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 1007? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (315) PRO, 10 maanden geleden

Die is er ook niet aangezien het een handbak is die electrisch schakeld. Advies, accu testen, systeem is erg gevoelig voor te lage spanning. Laten controleren op laatste software en regelorganen opnieuw inleren. Kans is aanwezig dat er een probleem zit in de schakelrobot of mechanisch in de bak zelf wil ook nog wel eens voorkomen.

FREAX (0), 9 maanden geleden

Beste Harry,
ik ben druk bezig geweest te zoeken naar een partij die hiermee aan de slag wil gaan maar niets kunnen vinden. Tips voor pleken in ZUID Holland waar ik dit kan laten uitvoeren?

De huidige situatie: auto springt bij filerijden icm warm weer in een soort noodloop. We rijden altijd met de flippers aan (dus auto stand UIT), maar de auto springt dan toch zelf weer terug naar AUTOversnelling. Daarna STOP dus snel naar vluchtstrook en herstarten de handel. Heel irritant en gevaarlijk.

Nog bedankt voor je reply!

harry4203 (315) PRO, 9 maanden geleden

Iedere dealer kan een softwareupdate voor je uitvoeren, het lukt alleen soms niet meer de auto daarna nog aan de gang te krijgen. bv door toch een probleem in de bak of de koppeling. jou klacht komt ook regelmatig voor bij deze types, en menig auto is daarvoor ingeruild. Bij de dealer zien ze je met deze klacht helaas liever gaan dan komen. Gezien de leeftijd van de auto ben je wel op de dealer aangewezen voor de software, veel diagnosespecialisten kunnen dat enkel bij nieuwere auto's.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum