Peugeot 307: gas inbouw peugeot 307 1.6 automaat

Bouwjaar: 2005, Motorcode: 1.6 automaat

is er iemand die kan zeggen welk lpg systeem de voorkeur heeft om in een peugeot in te bouwen. teleflex, viale, of iets anders.

m.v.g. hjpvdvelden

hjpvdvelden

Geplaatst door hjpvdvelden (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Treb (0), 15 jaar geleden

Moi,
Lastige vraag. Vialle heeft volgens mij het mooiste systeem, maar peugeot ondersteunt AG.
Lees dit eens: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...
Groet,
Bert

pieterp9094 (0) PRO, 15 jaar geleden

Principieel is Vialle het beste, helaas is de uitvoering van het Vialle systeem niet perfect. Vooral elektrisch gaat het na verloop van tijd wel eens mis. AG/Teleflex installaties zijn w.b.t. bouw en inbouw kwaliteit meestal het beste.

TrafficBandit (0), 15 jaar geleden

Ik heb zowel ervaring met Vialle (100.000 Km) als met een AG installatie (200.000 km) beide in een peugeot. Met de Vialle had ik alleen maar problemen, ben uiteindelijk meer dan 18 keer bij de garage geweest met gasgerelateerde problemen ! Uiteindelijk was de auto bij een km stand van 100.000 km op ! Reed niet meer op gas, slecht op benzine en was niet meer te repareren voor een redelijke prijs. (nieuwe kop nodig) Met de AG installatie heb ik na 200.000 km niet één keer een gasgerelateerd probleem gehad.

Ik moet er wel bij zeggen dat de vialle gemonteerd zat op een motor die niet goed tegen gas bleek te kunnen dus dat speelde ook een rol. De overige problemen bij de vialle installatie waren voornamelijk elektrische mankementen die mede te maken hadden met de manier waarop de installatie was ingebouwd.

Zorg er voor dat je zeker weet hoe de ervaringen zijn met jouw type motor op gas voordat je een gasinstallatie laat inbouwen. Sommige motoren zijn gewoon niet geschikt voor gas en gaan langzaam kapot anderen hebben er geen probleem mee. Zorg er als tweede voor dat je de gasinstallatie laat inbouwen door een specialist die weet wat ie doet.

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Het grootste voordeel van vialle is , je hebt geen verdamper bij een lpi installatie.
Dat is namelijk vaak een bron van ellende inclusief gasgrukregelaars.
Dat vind ik het grootste nadeel van AG/Teleflex.
AG/teleflex is wel de installatie die het best compatibel is met peugeot.
Ik heb zelf vialle in een nissan zitten, is een goede installatie.
Stekker verbindingen zijn niet top van vialle.
Wat ik ook een voordeel vind is dat bij vialle vloeibaar in gespoten word en bij AG dampvormig.
Met vloeibaar inspuiten behoud het nog een beetje zijn verkoelende werking en is daardoor wat vriendelijker voor je klepzittingen en kleppen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.