Peugeot 206: Geen vermogen meer. Topsnelheid 140 KM/h

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI 2.0

Het probleem is dat de wagen geen vermogen meer heeft, het lijkt wel alsof de wagen verzuipt. De pit is eruit zeg maar. De topsnelheid ligt momenteel tussen de 140 / 150 KM/h. Hij rijdt redelijk normaal tot de 120 alleen met het gevoel dat je in een 1.1 rijdt.

Ik heb de wagen laten nakijken en er werd geconstateerd dat de brandstofpomp meerdere storingen bevatte. De pomp is dus noodzakelijk vervangen. Daarop werd er een probleem met bepaalde contactpunten geconstateerd die verantwoordelijk waren voor het aansturen van de luchttoevoer kleppen, deze contactpunten zijn gemaakt door een diesel specialist.

Sindsdien worden er geen storingen meer uitgelezen maar het probleem blijft bestaan...

Gisteren heeft een vriend (automonteur) de uitlaat losgeschroeft en een bepaald onderdeel afgedopt (iets met uitlaastgassen), beiden helaas zonder resultaat.

Komt dit probleem iemand bekend voor? Advies is zeer welkom! (ben al 1400 euo lichter zonder dat het probleem is verholpen :( )

Lucasm

Geplaatst door Lucasm (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Dit lijkt me op een defekt van de luchtmassameter, het vermogen verminderd aanzienlijk hierdoor

Lucasm (0), 13 jaar geleden

[quote=brunovanderjeught]Dit lijkt me op een defekt van de luchtmassameter, het vermogen verminderd aanzienlijk hierdoor[/quote]
Dit was het correcte antwoord! Nogmaals bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum