Peugeot 206: Peugeot 206 Sigarettenaansteker verwijderen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

het lampje van de sigarettenaansteker werkt niet (meer?)
ik bedoel dus de oranje ring die om de sigarettenaansteker heen zit..
verder doet de sigarettenaansteker het wel (wordt heet en tomtom laad op)

hoe wordt deze ring verlicht? ik dacht zelf aan een lampje dat er onder zit, maar ik krijg de sigarettenaansteker niet gedemonteerd.
ik krijg hem ongeveer 2cm omhoog maar dan lijkt hij klem te zitten..

kan iemand me hier hulp in bieden?

sandriekus

Geplaatst door sandriekus (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

In de oranje ring zit een ienimini lampje. Om de aansteker te verwijderen, moet je de metalen, binnenste huls/plug als eerste omhoog trekken. Mogelijk moet je eerst de pookhoes even lostrekken en via het ontstane gat eerst de stekker onderop de aanstekerplug losnemen omdat je anders (met aangesloten stekker/draad) de plug net niet ver genoeg omhoog kunt krijgen. Als het metalen deel eruit is, kan pas de oranje verlichtingsring uit het gat en kun je bij het lampje.

sandriekus (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=hans4074]In de oranje ring zit een ienimini lampje. Om de aansteker te verwijderen, moet je de metalen, binnenste huls/plug als eerste omhoog trekken. Mogelijk moet je eerst de pookhoes even lostrekken en via het ontstane gat eerst de stekker onderop de aanstekerplug losnemen omdat je anders (met aangesloten stekker/draad) de plug net niet ver genoeg omhoog kunt krijgen. Als het metalen deel eruit is, kan pas de oranje verlichtingsring uit het gat en kun je bij het lampje.[/quote]
bedankt! dat ga ik straks even proberen..
dat lampje is gewoon te vervangen neem ik aan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.