Peugeot : Gefeliciteerd Toni

Toni, gefeliciteerd met je verkiezing tot technisch specialist van 2006 !!

306 Cabrio34

Geplaatst door 306 Cabrio34 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

17 Reacties

hans4074 (0) PRO, 18 jaar geleden

das zeker een felicitatie waard! Dus ook van mij.......gefeliciteerd

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Toni we hadden elkaar al even gesproken maar,namens De Oldtimer VAN HARTE jongen.

damien1892 (0) PRO, 18 jaar geleden

Toni van harte gefeliciteerd en veel plezier in april in Frankrijk !

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Nogmaals iedereen bedankt voor de felicitaties jongens.
Eh 306,hans en damien, waren jullie ook in Breukelen de 20e ?

Groeten uit Zeeland.

damien1892 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Damien ga je ook mee naar Frankrijk ?

damien1892 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja

hans4074 (0) PRO, 18 jaar geleden

had er wel moeten zijn, maar was verhinderd op de 20e
idem Groeten uit zeeland

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Peugeot Nederland heeft er zelfs een persbericht aan gewijd:

"Toni Luteijn is Peugeot Technisch Specialist 2006

Op maandag 20 maart ontvingen de 210 aanwezige Peugeot Technisch Specialisten hun nieuwe opleidingscertificaat. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Peugeot Experience werden ook de namen bekendgemaakt van de tien beste Technisch Specialisten van Nederland. Toni Luteijn mag zich ‘Peugeot Technisch Specialist 2006’ noemen.

Peugeot Technisch Specialisten zijn het neusje van de zalm als het gaat om autotechnische kennis. Ze volgen regelmatig trainingen en moeten iedere twee jaar een examen afleggen om te bewijzen dat hun kennis op het vereiste niveau ligt. Ook dit jaar hebben de in totaal 290 Technisch Specialisten laten zien dat ze hun vak tot in de puntjes beheersen.

Op maandag 20 maart werd een grote groep bij Peugeot Experience ontvangen voor de feestelijke uitreiking van hun certificaten. 180 technici ontvingen daarbij een vernieuwd certificaat, 30 technici ontvingen hun certificaat voor de eerste keer.

De uitreiking werd gecombineerd met de bekendmaking van de beste tien Technisch Specialisten van Nederland. Winnaar is de 36-jarige Toni Luteijn, chef werkplaats bij Erkend Reparateur. “Toen ik hoorde dat ik bij de beste tien zat, was ik even verbaasd”, aldus Luteijn.

“Totdat bleek dat ik nummer één was, want op dat moment stond ik echt met mijn mond vol tanden. De titel is een grote eer maar als ik eerlijk ben, zijn de onderlinge verschillen
tussen de Technisch Specialisten klein. Ik heb met anderen gesproken en het niveau van de deelnemers is erg hoog.” De beste tien Technisch Specialisten worden beloond met een reis naar de Peugeot-fabrieken in Sochaux en Mulhouse.

First time fix
De titel ‘Peugeot Technisch Specialist’ bestaat sinds 1993 en is gereserveerd voor de beste autotechnici van het Peugeot-netwerk. Technisch Specialisten hebben een hoog kennisniveau, kennen alle ins en outs van diagnose en vormen de ruggengraat van de werkplaats. “Zonder Technisch Specialist kan een werkplaats niet optimaal functioneren”, zegt Luuk ten Hoope, Hoofd Technische Dienst bij Peugeot Nederland. “Bij technische problemen is ons uitgangspunt dat de klant met minimale stilstand weer verder moet kunnen. De nadruk bij de opleiding van Technisch Specialisten ligt op de zogenoemde ‘first time fix’: in één keer de juiste diagnose stellen en het probleem in één keer oplossen.”

Strenger
Met de oprichting van Académie Peugeot in 2002 is het trainingsprogramma voor Technisch Specialisten verder uitgebreid en nog strenger geworden. “Nieuwe technologie maakt auto’s steeds complexer om aan te werken”, zegt Martijn van Gessel, Adjunct Hoofd Opleidingen van Académie Peugeot. “Het denkwerk wordt abstracter, diagnose moeilijker. Daarom volgen onze Technisch Specialisten constant nieuwe trainingen en worden ze iedere twee jaar opnieuw gecertificeerd. Zodat hun vakkennis altijd actueel is en ze klanten zo goed en zo snel mogelijk kunnen helpen.”



Breukelen, maart 2006"

NB: Toni, ik was er niet bij, ben zelf geen TS.

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Gefeliciteert Toni.

Collega van mij is 9de of 10de geworden.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens mij zitten ze nu in Utrecht met rode oortjes, zien ze misschien toch nog eens het nut in van een open forum voor TSers,wetend dat de top van hun TSers een gedeelte van hun kennis haalt via PROBLEMCAR.

janrietman (0) PRO, 18 jaar geleden

problemcar is toch geen felicitatie site of wel soms????

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor zoiets wel natuurlijk, geweldig dat zo iemand hier zijn bijdrage kan doen !

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

jammer dat deze titel die je,zeer verdient(!) gebruikt word voor reclame doeleinden.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

vergeet niet jongens, zo'n titel komt je niet uit het niets aanwaaien, men moet er wel wat voor doen... tonny heeft zich zelf dik bewezen, zoals je leest..

zoiets mag op de site ook wel eens vermeld worden... TOCH?

paul,

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik vind het allemaal prima hoor. Ik heb echter al aan den lijve ondervonden dat er nu van mij verwacht wordt dat ik voor alle problemen ineens een pasklare oplossing heb. Ik blijf er maar gewoon nuchter onder en intussen probeer ik nog steeds zoals velen onder ons zoveel mogelijk bij te leren. Daar help dit forum ook aan mee.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Toni, laat je in ieder geval niet gek maken ;-)

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.