Peugeot 406: gekraste ruiten

Bouwjaar: 2001

In de ruiten van mijn 406 zitten behoorlijk wat krassen die niet al te diep zijn. Vooral dan de voorruit en linker zijruit. Hoe kan ik die het beste verwijderen?

Erwin2907

Geplaatst door Erwin2907 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

http://www.glasgarage.nl/producten6.html

Erwin, ik zie er een paar bij jou in de buurt.

Iemand ervaring hiermee ???

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Erwin, ik heb mijn voorruit ook bij glasgarage laten vervangen met een goed resultaat. Je kunt voor je voorruit eens navragen want als je beperkt casco verzekerd bent en de krassen in het gezichtsveld zitten dan heb je kans dat de verzekeraar hem betaald.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

door een opspattend steentje is je vooraam zomaaaaaaaaar kapot, of is dit nou aanzetting tot fraude? hehehe

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

ik ben alleen wa verzekerd, want de auto is al 5 jaar oud. Het is niet zo ernstig dat ik de ruit er voor moet vervangen, maar het is wat irritant bij laagstaande zon. Daarom dacht ik: misschien dat iemand een slimme manier weet om de krassen er uit te poetsen. Zelf dacht ik aan een boenmachientje met een of ander polijst goedje.

Santa (0), 18 jaar geleden

Erwin, misschien het overwegen waard om een wa-plus verzekering te nemen? Daar zit ook o.a. glasschade bij in en kost maar een heel klein beetje meer.
Arie geeft al aan heel cratief met kurk te zijn, hahahahahaaha!

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Erwin uitpoetsen kunje wel vergeten,krijg je nog meer vertekening denk je dat er een grijze auto voor je rijdt is het een betonblok.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij die glasgarage hebben ze zo'n poetsmachine. Ik weet niet of de prijs van 67 euro nog actueel is. Ik verwacht dat ze dit goed doen zonder vertekening oid. Vervangen kan altijd nog.

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

Heren, bedankt voor de antwoorden, ik weet genoeg. Het zelf polijsten waar ik aan dacht is dus toch niet zo verstandig. Wanneer al het bouwstof/ zand e.d. uit de straat is gewaaid, waar ook de krassen van komen, zal ik eens bij een glasboer gaan kijken.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.