Peugeot Partner: gloeistift relais probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1868 ( 51 Kw )

beste leden ,
zit namelijk met een raar fenomeen allé denk ik toch , het is het volgende als ik de motor wil starten licht het lampje van de voorgloeing efkes op en is direct weer weg draai ik de sleutel verder voor hem te doen starten zeg maar blijft de motor maar rond draaien en slaat hij niet aan na wat zoek en meetwerk ben ik bij de gloeistift relais terecht gekomen daar zit namelijk een kabel dat rechtstreeks naar de rail loopt van de gloeistiften als ik vanaf de relais een draad rechtsreeks op de pluspool van de accu zet ( dus de kabel dat naar de rail loopt ) blijft het voorgloeilampje branden en kan ik starten nadat het uit is dus de normale gang van zaken , doe ik de kabel van de accu doet hij het weer niet , dus dacht ik het is de relais dat stuk is dus een andere weesten gaan halen maar blijft hetzelfde , weet er iemand eventueel een oplossing voor dit ambetand probleem
grtj
patrick

patje1967

Geplaatst door patje1967 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

patje1967 (0), 14 jaar geleden

BESTE Leden ,
het probleem is opgelost , was namelijk een kabelbreuk er lopen 2 zwarte kabels naar de gloeirelais die zijn namelijk voorzien van stroom en lopen onderaan de motor zo naar de andere kant van de wagen in een soort geripte buis ( een soort preflex dat ze gebruiken in de woningbouw ) en daar zat er een onderbreking in , in de hoop u met deze eventueel in de toekomst geholpen te hebben .
mag dus gesloten worden
groetjes patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.