Peugeot 406: Hoe kappen van interieur verwijderen?

Bouwjaar: 2000

Hallo, net door m'n lange verhaal nog iets vergeten. De carkit die ik aan het inbouwen ben werkt via de hoofdsteun. ik moet dus van het dashboard naar de hoofdsteun. Nou heb ik de middenconsole geprobeerd, de asbak, versnellingspook hoes, en een stukje bescherming van de handrem lukken nog wel maar de rest zit allemaal zo vast.. ik weet echt niet hoe ik dat los moet krijgen.. volgends mij veel werk. Dus nu dacht ik via de dorpel. Deze zit vast met torx boutjes(weet iemand precies welke grote? Ik moet deze namenlijk kopen) Kan ik deze gewoon los halen zonder ernstige problemen te krijgen? En hoe zit het met het paneel waar de gordel naar binnen gaat? Hoe zit deze vast? En is hierin misschien ruimte voor een klein speakertje? Alvast bedankt!

Frans3269

Geplaatst door Frans3269 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarom, als je toch de radio er al uit hebt en je toch al gaat investeren, niet een mooie koppelbox om het geluid van de telefoon fijn via de speakers van de radio te laten lopen.Voor het aansluiten van de radio zijn er apparte interfacekabeltjes te koop bij de dealer zodat je geen problemen krijgt met het boordnet..

Frans3269 (0), 19 jaar geleden

Bedoel je met zo'n koppelbox een zogenaamde "mutebox" ?? Dan moet ik alsnog eerst ook een koppel stukje van "peugeot" naar "iso" stekkers kopen toch?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja, maar dan werkt het wel lekker, mutebox,is niet zo uitgebreid als de koppelbox,koppelbox kost ook wat meer maar zorgt dan voor telefoongeluid over de voorspeakers en voor een 100% mute van de radio.

Frans3269 (0), 19 jaar geleden

poeh.. maar een mutebox kost al 50 euro.. dan wordt het toch wel vrij duur vind ik.. voor dat geld bouw ik net zo lief een losse speaker ergens in. Maar weet u ook welke maat torx bitje ik nodig heb om die boutjes in de dorpel los te krijgen?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Torx 25.Maar, je gunt je broer toch wel een fijn werkend handsfree setje? Je gebruikt het alle dagen en als je het afzet tegen het aantal dagen dat je het gebruikt is het peanuts.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.