Peugeot 307: inhouden

Bouwjaar: 2004

Mijn Peugeot 307 SW 2.0 16v heeft 2 problemen
1. Als ik na een koude start probeer weg te rijden valt hij uit. Hij lijkt niet door te hebben dat hij nog koud is. Hij start verder perfect. Dit heeft hij sinds een paar weken
2. Als je "stevig" (geen plank gas) optrekt lijkt hij in te houden rond de 3000 toeren. Het is net of de motor dan na moet denken of hij wel verder wil. Je voelt dit overigens ook aan het gaspedaal, alsof er iets mechanisch niet helemaal lekker loopt (alsof er iets slipt). In de 4e versnelling heeft hij het ook in mindere maten. Eenmaal boven de 3500 toeren merk je niets. Verder branden er geen lichtjes/meldingen. Dit heeft de auto sinds de aanschaf (nu ca. 10.000 km geleden)

Robbie10006

Geplaatst door Robbie10006 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik kan u maar 1 ding adviseren, ga terug naar uw dealer en blijf er niet mee tobben tot u het hardstikke beu bent. Dealer zal uw auto uitlezen, en als er geen afwijkingen zijn zal hij waarschijnlijk een software update voor het benzinesysteem plaatsen zodat uw problemen tot het verleden behoren.
Wat betrefd het gaspedaal ,dat kan normaal zijn daar er geen mechanische verbinding meer is tussen gaspedaal en gasklep. (drive by wire)

yacine (0), 19 jaar geleden

precies

dupl-u-13484-5dd148e70ad2f+Automonteur (0) PRO, 19 jaar geleden

Laat de dealer de auto eens uitlezen (er zullen wel het een en ander aan storingen zijn opgeslagen).

Robbie10006 (0), 19 jaar geleden

De auto gaat donderdagavond naar de dealer om te kijken wat er vrijdagochtend gebeurt. Vanmorgen gebeurde het weer, de auto "bokt" en na 100 meter doet hij het weer perfect. Alsof er iets blijft "hangen" en dan opeens goed schiet. De rest van de dag heeft hij nergens last van (buiten het inhouden) Ik heb er nog eens op gelet en het lijkt of met name de 2e vernelling hier last van heeft. De auto "pakt" slecht op en er gaat ook een trilling door de auto. Enfin ik hoop dat ze het vrijdag op kunnen lossen want is verder een fijne wagen.

maarten6780 (0), 19 jaar geleden

Ik heb het zelfde.
Laat even weten als er een oplossing gevonden is, want mijn dealer kan het niet vinden

Robbie10006 (0), 19 jaar geleden

De dealer heeft nieuwe software geinstalleerd. Volgens hem was de software die erop stond niet goed. (twas nogal een technisch verhaal volgens hem) De auto rijdt nu prima. Hij is naar IRIKS in breda geweest. (ik heb mijn peugeot niet via een peugeotdealer gekocht. Voor de garantie brengt mijn eigen dealer, die op de hoek zit, de auto naar een grote peugeotdealer waar alle kennis+computer etc. voorhanden is.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum