Peugeot 307: Los latende lak aan binnenzijde deurportieren van 307CC

Bouwjaar: 2004

Ik heb sinds vier maanden een 307cc en voor de tweede keer laat de lak aan de binnenzijde van de beide portieren los, deze blijft plakken aan het rubber dat aan de dorpel bevestigd zit. De lakschade zit onder aan de binnenzijde van het portier op een kitrand.Zijn er mensen die deze ervaring ook hebben.Als je het niet weet is het verstandig er toch eens naar te kijken.Ik zou graag willen weten of dit een vaker voorkomend proleem is, ik baal er stevig van.

G.F.B. Zwiers

Geplaatst door G.F.B. Zwiers (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (505) PRO, 19 jaar geleden

heb het nog niet beleefd, maar als de auto nieuw geleverd wordt, zit er een beschermfolie over de dorpel en rubberlijst geplakt. zitten er niet nog lijmresten hiervan op het rubber waardoor de deur eraan blijft plakken?
dit is nogal hardnekkig spul.
anders zou ik het in ieder geval niet weten, maar zal er eens op letten.
gr harry

G.F.B. Zwiers (0), 19 jaar geleden

Beste Harry, ik heb meteen gecontroleerd of de rubbers plakkerig aan voelen. Dit is niet zo,maar omdat ik net thuis kom, merkte ik wel dat de rubbers nat zijn, het zou kunnen dat de deur aan het rubber vastvriest.Ik ga dit morgen vroeg bekijken bedankt voor de sugestie je hoort nog van mij, groetjes gerard.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.