Peugeot 106: injectie cleaner ???

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 I

Ik hoor van verschillende mensen dat het totaal geen zin heeft om een injectie-cleaner toe te voegen bij je benzine, is alleen maar weggegooid geld zeggen ze. Maar.........bij weer andere mensen hoor ik juist precies het tegenovergestelde...Wie kan mij zeggen wat nou het beste is ??? en als het beter is, hoe vaak moet ik het dan doen ??? en moet je het altijd bij een VOLLE tank doen of kan het ook bv bij een halfvolle tank ??? Gr Roy

royka

Geplaatst door royka (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je helemaal geen klachten hebt over de loop van de motor of inhouden enzo dan is het niet nodig om de reiniger aan je benzine toe te voegen.
Als je het in je tank doet is het het beste om het bij een volle tank te doen, dan is de werking langer.

royka (0), 17 jaar geleden

mijn motor houdt soms in (niet vaak) in de tweede of derde versnelling, heb er niet veel last van en het is vaak ook maar heel even, daarna trekt die weer normaal door...de benzinefilter is gisteren nagekeken en die was nog goed, dus ik dacht misschien dat het beter was om die injectie-cleaner een keertje te proberen...maar omdat sommige mensen zeggen dat het weggegooid geld is zat ik te twijffelen...dus gewoon doen ???

royka (0), 17 jaar geleden

oh ja, mijn peutje slaat ook nog wel eens af als ik optrek, ik moet flink wat gas geven (2000 toeren) bij het optrekken anders slaat die af..Is dit de stappenmotor ???

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.