Peugeot 306: Kabel doorvoeren

Bouwjaar: 1999

Hallo ik wil een dikke draad doorvoeren via het hoofdschot naar achteren, maar kan geen plaats vinden om hem naar binnen te voeren.

Wie weet hoe dit moet.
Het gaat om een kabel voor de versterker.

Groeten
Robert

Robert10066

Geplaatst door Robert10066 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Robbert heb je airco?

Robert10066 (0), 19 jaar geleden

Oldtimer Jansen,

Ja ik heb inderdaad een airco.

Mvg
Robert

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Jammer anders kon hij door dat gat nu zul je een gat moeten boren,een cm of 3 naast waar je gaskabel eruit komt, eerst zelf even goed kijken aan beide kanten.

Robert10066 (0), 19 jaar geleden

Hoe maak ik dit gat dan weer waterdicht, heb je daar speciale doorvoeren voor of moet ik dan dat gat met een speciaal speul behandel, ik denk namelijk dat als ik dit open laat er toch water naar binnen komt.

Gr. Robert

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Dichtspuiten met een polyurethaan kit b.v. die nieuwe van bison.Dan lijm je de kabel vast en kan hij dus ook niet meer doorslijten.

Mickey7837 (0), 19 jaar geleden

Hoi, als je schutbord van rubber is, dan kan je ook een boortje van een iets kleiner formaat gebruiker. Het rubber klemt zich dan vanzelf om de kabel heen. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.