Peugeot 206: Kan deze riem onlangs zijn vervangen?

Beste,

Mijn distributieriem is onlangs stuk gegaan. Totale schade 1300 euro! Riem was een jaar geleden daar voor vervangen. Zie afbeelding. Tanden zijn afgebroken, volgens een andere garage was de riem flink uitgedroogd en flink verouderd. Dat zou dus betekenen dat de garage die 'm heeft vervangen aansprakelijk is. Nogmaals zou ik ook graag jullie reacties nog een keer willen weten. Kan de riem op de foto nieuw vervangen zijn? Dank jullie wel alvast voor de reacties.

Gegroet,
Maurits

Mauritsvb

Geplaatst door Mauritsvb (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sleutelaar1952 (0) PRO, 5 jaar geleden

Wij zijn hier voor problemen met techniek en geen geschillen commissie.
Heb ook nieuwe riemen kapot gezien door een motor probleem. staan er op de achterkant nog leesbare tekens en strepen is het n jonge riem. is deze compleet zwart en wat strepen erin , kan het n oude zijn.

Sukses

Mauritsvb (0), 5 jaar geleden

Bedankt voor je eerste reactie. Het gaat hier ook zeker om techniek, niet om geschillen. Kan de techniek er voor zorgen dat een nieuwe riem er zo uitziet? Maar je geeft al een ander nuttig antwoord.
Bedankt.

Gegroet,
Maurits

sleutelaar1952 (0) PRO, 5 jaar geleden

Maurits de andere kant van de riem verteld genoeg, vandaar mijn vermelding.

Groet Johan

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.