Peugeot 206+: bijvullen reservoir dakbediening

Het reservoir voor de dakbediening moet gevuld worden, ik las dat plug 5 , een lange uitstekende koperen plug met imbusgat, eerst wat los moet gedraaid worden om de druk af te laten en daarna verwijderd moet worden om daarna het reservoir bij te vullen. De olie wil er niet in en de plug krijg ik niet meer teruggedraaid

jackywhy

Geplaatst door jackywhy (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 5 jaar geleden

Zie bijgevoegde reparatiemethode PSA wegklapbaar dak .

jackywhy (0), 5 jaar geleden

Dank voor je reactie, ik lees in de tekst een bout (5) en een vulplug (5), wat is het verschil? Ik ga morgen vulplug (5) verwijderen en proberen bij te vullen.
ik heb de koperen bout die 2 gaten boven gat 5 in de tekening, dus geheel verwijderd, en die krijg ik niet meer er terug ingedraaid. Weet je hoe ik dat moet doen?
Groeten
jack

jackywhy (0), 5 jaar geleden

bijgaand de pomp

Rene Roolvink (0) PRO, 5 jaar geleden

Hallo ,
Ik heb nogmaals de officiele PSA documentatie,s van de pomp doorgenomen , en overal staat de zelfde berichtgeving zoals ik u reeds heb gestuurd . Ik kan er niets anders van maken .
Het eerst losdraaien ( ongeveer een kwart slag ) van bout / plug 5 , word vergemakkelijkt doordat de pomp dan nog vast zit op de steun .
Als u eerst de pomp verwijderd en daarna probeert om plug 5 los te draaien is de kans aanwezig dat u door bewegingen van de pomp een hydraulische leiding zou kunnen beschadigen .
Waarom de koperen bout niet teruggedraaid kan worden heb ik geen antwoord op . Deze zelf nog nooit losgehaald , en daar is ook geen bericht van PSA over .
Ik heb misschien ten overvloede aangegeven welke de vulplug is op de foto .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum