Peugeot 406: kloppend geluid rechtsachter.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Steeds een kloppend gelluid r.a alsof de schokbreker ruimte heeft.Bij kuilen en oneffenheden. Spoorstokjes l en r vervangen,kunststof stabilisator armen l en r vervangen. deursloten gesmeerd ook kofferdeksel,beplating r.a verwijderd alles gecontroleerd. binnenkunsstofschutbord vaster gezet, en nog steeds het irriterende kloppende geluid.Een schokbreker is het volgens mij niet, de 406 is eigenlijk nog nieuw,maar 24000kms gelopen. Is er iemand die dit probleem herkent?

jadith

Geplaatst door jadith (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je hebt eigenlijk de meest voorkomende zaken voor kloppende geluiden al uitgevoerd, zoals stab.armpjes en spoorstokjes.
Toch zou ik een schokbreker of de bevestiging niet uitsluiten. Heb je de bevestigingen onder en boven gecontroleerd......speling aan bovenzijde op de rubbers, bovenzijde de borgmoer vast en onderzijde de bevestiging?
Rubbers van de achterste stabilisator?

jadith (0), 14 jaar geleden

Alles geprobeert maar nog steeds het geluid, op het amt garageforum stond de zelfde vraag maar helaas zijn wij daar geen lid van,en kunnen het antwoord niet lezen Is er mischien iemand die dit wel kan?

pieterp9094 (0) PRO, 14 jaar geleden

heb je niet toevallig iets los liggen in de bak van het reservewiel of zo ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.