Peugeot Boxer 2015: knipperlichten flippen

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2200

hallo, ik heb onlangs een zijspiegel kapot gereden. Deze was elektrisch inklapbaar. Nu had ik online een nieuwe besteld. Bleek dat ik een manuele besteld had, maar ik dacht 'maakt niet uit, ik zet hem er toch maar op'. Alles goed gelukt, knipperlichten werken zoals het hoort, alleen krijg ik in de cabine het geluid van de knipperdoos alsof er een knipperlicht defect is. Nu hij in de verkoop gaat, is dit best vervelend. Heb naar een dealer gebeld, en deze zei 'er zijn zoveel verschillende modellen, je moet aan de hand van het serienummer van je oude spiegel een nieuwe bestellen.' Maar de oude ligt al op de schroot. Met het serienummer van de andere spiegel ben ik niks. Als ik de andere ook door een manuele zou vervangen? Daar kunnen ze geen uitsluitsel over geven of dat gaat werken. Ben ten einde raad. Weet iemand wat ik kan doen?

edison2023

Geplaatst door edison2023 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1600) PRO, 1 jaar geleden

Nee ook dan gaat het sydteem vreemd doen.
Je zou kunnen proberen of er in de software een aanpassing gedaan kan worden om automatisch inklappen uit te schakelen.

Jeraevers (10), 1 jaar geleden

Werkt het knipperlicht van de nieuwe spiegel? Correcte wattage van lampje er in?

edison2023 (0), 1 jaar geleden

Het was de wattage. Er zaten lampjes van 8W in en moest 16W zijn. Nooit aan gedacht gezien de pinkers normaal werkten.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.