Peugeot Boxer 2015: knipperlichten flippen

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2200

hallo, ik heb onlangs een zijspiegel kapot gereden. Deze was elektrisch inklapbaar. Nu had ik online een nieuwe besteld. Bleek dat ik een manuele besteld had, maar ik dacht 'maakt niet uit, ik zet hem er toch maar op'. Alles goed gelukt, knipperlichten werken zoals het hoort, alleen krijg ik in de cabine het geluid van de knipperdoos alsof er een knipperlicht defect is. Nu hij in de verkoop gaat, is dit best vervelend. Heb naar een dealer gebeld, en deze zei 'er zijn zoveel verschillende modellen, je moet aan de hand van het serienummer van je oude spiegel een nieuwe bestellen.' Maar de oude ligt al op de schroot. Met het serienummer van de andere spiegel ben ik niks. Als ik de andere ook door een manuele zou vervangen? Daar kunnen ze geen uitsluitsel over geven of dat gaat werken. Ben ten einde raad. Weet iemand wat ik kan doen?

edison2023

Geplaatst door edison2023 , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Nee ook dan gaat het sydteem vreemd doen.
Je zou kunnen proberen of er in de software een aanpassing gedaan kan worden om automatisch inklappen uit te schakelen.

Jeraevers, 1 maand geleden

Werkt het knipperlicht van de nieuwe spiegel? Correcte wattage van lampje er in?

edison2023, 1 maand geleden

Het was de wattage. Er zaten lampjes van 8W in en moest 16W zijn. Nooit aan gedacht gezien de pinkers normaal werkten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.