Peugeot Boxer 2019: zoemend geluid tijdens rijden

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 130

Dag,
ik heb onlangs een boxer gekocht 2019 en maak me wat zorgen. Hopelijk heeft iemand wat tips of ontzorgende uitspraken :)

bij koud starten en rijden hoor ik rechtsvoor een zoemend/rollend geluid wat met de toeren van het gaspedaal meegaat. Als de auto motor warm is wordt het minder maar is niet weg. Als ik onder het rijden naar de vrij schakel of de koppeling intrap is het geluid weg. als ik stil sta met of zonder versnelling hoor ik het geluid ook niet.
ik hoor graag als iemand tips heeft.

IK KAN NIET OP BEUNHAAS REAGEREN DUS DAN MAAR VIA DEZE WEG. ER IS VORIGE WEEK DE WATERPOMP EN RIEM VERVANGEN INCL LAGERS IVM MINNIMAAL LEKKENDE KOELVLOEISTOF; IK HAD GEHOOPT DAT HET PROBLEEM DAN VERDWENEN WAS WANT HET IS ER AL VOOR DE VERVANGING VD RIEM EN POMP

Groet

googoobookings

Geplaatst door googoobookings (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Beunhaas (90) PRO, 1 jaar geleden

Het is mogelijk dat er een riem iets TE strak staat, heeft ie recent onderhoud gehad?

googoobookings (0), 1 jaar geleden

A... kan toch reageren zie ik :).
dank voor de reactie beunhaas.
maar probleem zat er al voordat ik de pomp en riem incl lagers vervangen heb. had gehopt dat het weg was erna maar helaas. nog iemand tips ?

nrke7 (0), 1 jaar geleden

nrke7 (0), 1 jaar geleden

Controleer differentieel en lagers v bak eens. In verleden meegemaakt da deze stuk gingen. Grtjs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.