Peugeot Boxer 2020: Verlichting

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo, we hebben problemen met onze peugeot boxer . Wanneer de aanhangwagen er aan hangt dan werkt alles behalve de rechtse pinker op de aanhanger. We hebben pas nieuwe led lichten gehangen op de aanhanger . In het begin was er storing op allebei de pinkers. Wanneer je rechts pinkt dan ging links flauw mee pinken en andersom ook. Dat heeft maar even geduurd en toen werkte de linkse pinker wel maar de rechtse niet. Dus had ik een box bestelt om ertussen te plaatsen . Geen oplossing. Heb ik een tester bestelt en die geeft aan wanneer ik hem in de stekker van de wagen steek dat wanneer je links pinkt geeft hij dat aan maar wanneer je rechts pinkt geeft de tester ook links aan. Zou dit aan de massa kunnen liggen?

Janborgh

Geplaatst door Janborgh , lid sinds 1 maand geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Is mogelijk , controleren cou ik zeggen.
Bij sommige merken moet de trekhaak aangemeld worden om alles goed te laten werken .
Led verlichting geeft een andere weerstand in het systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.