Peugeot 3008 2019: lamp accu brand tijdens het rijden

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: rhn, Motorinhoud (cc): 1200

hallo, lamp van accu blijft branden na het vervangen van
-accu
-altornator
-eenheid op massa kabel
foutcode b160681 "eenheid laadtoestand accu: storing telecodering"

vansteelant@me.com

Geplaatst door vansteelant@me.com (0) PRO , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 3008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans4074 (0) PRO, 3 jaar geleden

Kun je het chassisnummer eens plaatsen?

bert klein (35) PRO, 3 jaar geleden

Akku en dijnamo wel aangemeld

hans4074 (0) PRO, 3 jaar geleden

Laad de dynamo wel?
K heb even gekeken, maar er zijn geen Peugeot-mededelingen m.b.t. B1606 81 en eigenlijk ook geen aanwijzingen richting die B 1606 81.
Wat bij de diesel uitvoering nog wel eens helpt bij dynamo storingen is om de motor-ebe/ECU te voorzien van de nieuwste software. Wellicht een poging waard om zowel software van de BSI en ECU te (laten) voorzien van de nieuwste software incl automatische telecodering. Zitten er verder geen storingen in? Waar lees je mee uit? Peugeot diagnose apparatuur?

vansteelant@me.com (0) PRO, 3 jaar geleden

Hans, accu laadt perfect, ook update ecu motor + bsi uitgevoerd maar toto 2x telecodering moeten doen en probleem opgelost.
Dus zal het aan de telecodering gelegen hebben.

alvast bedankt voor de reactie's

Johan De Clerck (0), 2 jaar geleden

Zelfde melding gekregen. Wagen van 2017 1.6 diesel. Offerte herstelling in garage een half maandloon. Donor alternator van een Citroen, zelfde referentie! , een halve dag gesleuteld, intussentijd de sterk vervuilde sonde voor de uitlaat gereinigd, batterij aangesloten en gestart zonder problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.