Peugeot 206: lampje motormanagement

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.4 gentry

Al een jaar lang brand dit lampje met enge regelmaat. Paar maal laten uitlezen en telkens weer een ander verhaal. Lambdasonde oid. Recentelijk bobine laten vervangen, ging het weer een maandje goed. Nu geeft uitlezen melding dat er een verouderde katalysator inzit. Ik kan toch niet van alles maar vervangen in de hoop dat het verholpen is?
Anderen zeggen weer (rencentelijk APK gekeurd) dan moet co gehalte goed zijn en kan de katalysator niet kapot zijn. Wat nu te doen? Probleem duurt al een jaar, met tussenpozen.

mwillemse

Geplaatst door mwillemse (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

ja het kan heel goed dat het eene probleem na het andere ontstaat en als ze nu weer een storing uitlezen dan zal dat toch door de computer bemerkt zijn en dat hij pas apk gekeurt is zegt niets want toen was het natuurlijk nog in orde want de apk is een moment opname.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum