Peugeot 307: Lampjes vervangen en belettering

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Beste Forumleden,

Mogelijk kunnen jullie - Professionals en Particulieren - mij tips geven voor het oplossen van de onderstaande "problemen".

-1 Lampje defect in de asbak, hoe kom ik hierbij en hoe kan ik deze het beste vervangen.
-2 Lampje defect in de centrale console van de centrale deurvergrendeling en spiegelverstelling in de bestuurdersdeur. Het lampje onder de keuzeschuif speigelverstelling L/ R en werkt niet. Is deze te vervangen?
-3 Instrumentenpaneel met o.a de km en de toerenteller staat iets scheef na een lampwissel voorstaand L zit goed, maar R zit te ver naar voren en het lukt niet om e.e.a. terug te duwen, komt dit wel vaker voor, doe ik iets niet goed?
-4 En dan de laatste vraag heeft iemand de belettering - merk, model en type al eens vervangen op de achterklep van de SW, zo ja heb je dit dan ''uit de hand' gedaan of m.b.v. een mal of voorgeschreven maten van Peugeot.


Met vriendelijke groet,

Robertlyca

Robertlyca

Geplaatst door Robertlyca (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Robertlyca (0), 15 jaar geleden

Beste Allemaal,

Is er echt niemand die het onderstaande aan de hand heeft gehad?

Groet,

Robertlyca.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum