Peugeot 307: Lederinterieur plaatsen in de auto

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0hdi

Dag mensen,

Ik heb afgelopen weekend lederenbekleding gekocht voor mijn 307. Ik vroeg me dus af of het makkelijk is om de interieur zelf in mijn auto te plaatsen. Wat komt er nog bijkijken en waar ik eventueel op moet letten bij het plaatsen van het interieur.

Mvg

Bram

Bram020

Geplaatst door Bram020 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

Als er in een stoel een airbag zit, zou ik voor je begint eerst de accu loskoppelen en een kwartiertje wachten. Altijd vervelend als je een stoel verwijderd of plaatst en de airbag ploft. Waarschijnlijk zitten er ook wel gordel spanners in de auto, als die in het stoel deel zitten geld daar uiteraard het zelfde voor. Verder lijkt het mij gewoon losschroeven, verwijderen en nieuw plaatsen en weer vast schroeven.

The11311 (0), 16 jaar geleden

Gordelspanners bij een 307 zitten in de gordelautomaat. Kijk even onder je stoelen hoeveel stekkers je hebt. Voor onder andere stoelverwarming, gordelalarm, zij airbags. Heb je complete stoelen of alleen bekleding? Heb je ook deurpanelen?
Misschien een idee om het uit te besteden. Dit omdat je de vraag hier stelt en niet om je te demotiveren... Als je trouwens zij airbags moet overzetten i.v.m. losse bekleding zou ik dit zeker uitbesteden voor je eigen veiligheid!!!!

sgm (0), 16 jaar geleden

Ik hoop toch dat je complete stoelen hebt gekocht en niet alleen de overtrekken. Want de leren stoelen zijn anders van vorm dan de stoffen. Dus alleen overtrekken gaat niet lukken.
Ook moet je opletten met de elektronica. Die kan anders zijn van auto tot auto. Dus check heel goed dat de airbags ook passen bij de auto waarin je ze wilt monteren.
Als laatste, let ook op met aansprakelijkheid in het geval er iets fout zou gaan. Als je de auto verkoopt, moet je de koper inlichten over de ombouw. Want anders zou hij jou in het geval van letsel door een storing aansprakelijk kunnen stellen. Dit omdat je wijzigingen hebt gedaan aan veiligheidsinrichtingen van de auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum