Peugeot 306: lekkende deur rubber

Bouwjaar: 1997

Ik heb een 306 uit 1997, ik heb het navolgende probleem, wellicht dat iemand er een oplossing voor heeft en of weet wat er aan de hand is.
als het geregend heeft zit de deur rubber van de bestuurderszijde vol met water, met als onplezierig gevolg dat het vervolgens de auto inloopt.
Ik dacht dat de rubber versleten was en heb deze vervangen door een nieuwe maar helaas zonder gevolg.
wie heeft dit als eens meegemaakt of weet wat ik er aan kan doen?

goochem

Geplaatst door goochem (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vervoort11761 (0) PRO, 18 jaar geleden

water komt tussen binnenbekleding en deur. de oplossing is een folie tegen de deur te plakken (achter deurbekleding) zodat het water in de deur blijft.

goochem (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de tip, Hr Vervoort, ga vandeweek ff kijken of dit inderdaad het geval is, het zou zomaar kunnen dat de originele folie los is omdat ik de electrische ramen een paar maanden geleden gesmeerd heb, zou er zelf nooit aan gedacht hebben.
Zodra ik weet of het geholpen heeft hoor je het, ka ff duren natuurlijk want dan moet het wel gaan regenen en dat doet het niet zoveel hier in Nederland.

goochem (0), 14 jaar geleden

Schaam me diep dat het zo lang duurde voor ik echt antwoord geef, was het vergeten, maar inderdaad dit was de oplossing, ff met de kitspuit in de weer en de peug was weer waterdicht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum