Peugeot 307: Linker achterpassagiersdeur gaat niet open

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een Peugeot 307 2001 km 79dkm
Als ik via mijn afstandbediening mijn deuren van het slot wil doen, gaat alleen de linker achterdeur niet open.Ook niet als ik het van binnen open wil doen.
Wie kan mij helpen om dit euvel weer in goede staat te krijgen.

B.v.d 772

772

Geplaatst door 772 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Dan heb je m.i. een probleem. Het kan zijn dat het L achter portier op kinderslot staat, maar dan nog......om em hier vanaf te krijgen moet het portier eerst open.
Er zal niet veel anders opzitten dan langs binnenzijde de portierbekleding te verwijderen en het daarachter zittende foam in de linker bovenhoek los te nemen om zo bij het slotmechanisme en stangetjes te kunnen. Volgens mij is het slotmechanisme niet goed te bereiken vanwege een dichte "verpakking" rond het mechanisme, maar met genoeg geduld, enig inzicht en een schroevendraaier om het juiste palletje te bedienen, moet het lukken.
Je kunt ook nog proberen een vertrouwt iemand, bijv. je garage, te vinden die inbreekgereedschap heeft en het portier hiermee open weet te krijgen.

772 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je oplossing ik ga aan de slag het zal mij wel lukken en als ik er niet uit kom,meld ik me weer
gr 772

772 (0), 13 jaar geleden

Hoe krijg ik de portierbekleding eraf als de deur niet open kan?
Ik zie alleen aan de zijkand in het midden een schroef zitten en bij de handgreep.
Hoe moet ik de slinger van het raam erafhalen zit erachter een veerklem?
Wie kan mij helpen.
B.V.D.772l

772 (0), 13 jaar geleden

Heeft iemand nog een oplossing?????
B.V.D 772

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Gewoon de bekleding demonteren. Heb vandaag nog even voor je gekeken, maar met wat handigheid moet het met gesloten portier te verwijderen zijn. Torx schroefje halverwege de zijkant kun je net bij, de raamslinger zit geklemt (zonder veertje), het randje rond de handgreep zit ook geklikt/geklemt, dus kunnen er met beleid afgehaald worden, eventueel kunststof spateltje of anders schroevendraaier gebruiken. Daarna een gemakkelijk punt proberen te vinden om de portierbekleding los te krijgen. Dit zal het beste lukken aan de onderzijde. Eenmaal de onderkant en 2 zijkanten uit de klemmetje los, dan port.bekled. omhoog duwen en verwijderen. Indien aanwezig, het stekkertje van de A-speaker losklikken.

772 (0), 13 jaar geleden

Bedankt ik ga het weer proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.