Peugeot 306: lpg AG DGC g3

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 1800 i

Wie kan mij vertellen of er op mijn 306 cabrio uit 1996 LFZ 1800 - 8klepper (simultane injectie ) Vialle Lpi kan worden gebouwd de auto loopt al vanaf fabriek op AG type DGC lpg G3 wegens de backfire heb ik dat in overweging maar weet niet of dat mogelijk is ...

gladdeaal

Geplaatst door gladdeaal (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 17 jaar geleden

Backfire ?? Hoe is het met je klepspeling ? Kleppen moeten vaak gesteld worden bij deze motor. Redelijke kans dat dit je backfire veroorzaakt. Vialle erop ? Kijk even op www.gasfx.nl

sgm (0), 17 jaar geleden

Wil je een nieuwe LPG installatie monteren op een auto van die leeftijd? Dat kun je toch bijna niet meer terug verdienen?

Wat wel kan is een gebruikte installatie van exact dezelfde auto overzetten en dan weer laten keuren. Hou er alleen rekening mee dat de pomp in LPG tank bij Vialle verslijt en defect raakt. Revisie of vervanging is niet goedkoop!

Dus ben niet bang om geld uit te geven om de bestaande installatie in orde te brengen, maar begin met het blok zelf. Dan onderhoud moet toch, ongeacht wat je doet.

pieterp9094 (0) PRO, 17 jaar geleden

Met genoeg km's verdien je de installatie altijd wel terug het is alleen de vraag hoe lang de auto het technisch nog volhoudt. Vialle pompen gingen in het verleden wel eens stuk maar tegenwoordig zijn die stukken beter. Natuurlijk moet de inbouwer zich bij het inbouwen wel aan de voorschriften van Vialle houden, dat is wel eens een lastig punt gebleken.

sgm (0), 17 jaar geleden

Nou, ik heb toch na 180.000km de pomp moeten laten reviseren. Dus zo erg lang gaan ze nog niet mee. Die installatie is door een officiele Vialle dealer ingebouwd. Dus dan zou je verwachten dat het goed gedaan is. Weet je wat er zo lastig is aan dat inbouwen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.