Peugeot 406: LPG AG DGI G3 Problemen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16V

Hallo, ik hoor zoveel oplossingen voor mijn auto uit mijn vriendenkring, maar ze lopen ook zo uiteen, van bougies vervangen tot gaspomp vervangen. Ik hoop dat jullie me misschien iets noukeuriger kunnen helpen.
Ik heb een 406 met AG DGI gassysteem en als ik hem op lpg zet dan pakt hij hem. stationair heb ik toevoer van gas, maar op het moment dat ik gas wil geven houd hij in en heb ik geen toevoer. ik moest de verdamper laten drainen en dat heb ik gedaan kwam niet zoveel uit, maar toch. ik heb naar mijn injector gekeken en ik zie niks van binnen qua veiligheid of verstoppingen. op lpg hoor ik hem ook super stationair draaien. je hoort wat pop,pop,pop,pop ipv van een toon.
op benzine heb ik geen problemen. ik wil nu mijn bougies vervangen, zou het daar aan kunnen liggen of is het toch een groter probleem.

Juveleoholanda

Geplaatst door Juveleoholanda (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sel (0), 18 jaar geleden

Beste Juve,
Bij DGI systemen is de AG DGI injector een zwakke punt. Het kan goed dat deze versleten is.
Ik begreep dat hij stationair wel goed loopt, maar verder niet goed rijdt? Ik raad je echter aan om je auto bij een LPG-installateur uit te laten zijn. Daar kunnen ze je meer vertellen wat er aan de hand is. Uitlezen, van de lpg-computer en het resetten er van doet soms wonderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.