Peugeot 406: massakabel uitlaat losgetrokken?

Bouwjaar: 1999

Hallo,

De massakabel die de onderkant van de auto verbindt met de uitlaat (vlak voor de kleine demper) is op de een of andere manier losgeraakt.

Ik vraag me af of dit consequenties heeft voor de rijprestaties. Zo kan het zijn dat de lambda-sonde niet meer geaard is?

Bedankt voor het antwoord!

Martinosskinny

Geplaatst door Martinosskinny (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja maar de lambdasonde heeft bij Peugeot zijn eigen massa er ontstaan door de hete luchtstromen in de uitlaat echter wel statische elektrische ladingen in de uilaat die je liever kwijt bent.

RAH (0), 18 jaar geleden

Die massa kabel was bij mijn vorige 406 ook afgebroken. Ben naar de dealer geweest om een nieuwe te halen, vraagt de verkoper "stoort Uw radio?" ???? Nee. "Dan heeft U geen nieuwe aardekabel nodig, die is alleen om storing op de radio te voorkomen". Daarna nog minimaal een jaar zonder problemen en zonder aardekabel doorgereden.

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Gewoon een nieuwe eraan zetten of de oude weer vastzetten. Er zijn verschillende storingen bij verschillende auto's die uiteindelijk voortkomen uit een kapotte massakabel en ga dan maar een zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum