Peugeot 206: Mechanisme rechterstoelleuning blokkeert

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

Peugeot 206 hatchback
Rechterstoelleuning gaat wel naar voor, ook het railssysteem werkt prima, maar bij het naar achter brengen van de leuning blokkeert de leuning vrij snel en is dan met geen mogelijkheid verder naar achter te brengen. Blijft dus in schuin voorwaartse stand vast staan.
Stoel er al uit gehad, geen afgebroken of ontbrekende stukken gezien. Lijkt erop dat het in het mechanisme van de bedieningshandel(s) zit. Deze handels zijn in deze geblokkeerde stand ook niet naar achter te bewegen zoals je normaal zou willen doen. Het probleem is niet met grof geweld ontstaan ofzo, gewoon even de auto schoon maken van binnen en vervolgens houdt de leuning het voor gezien.
Iemand een idee of hier met eigen inbreng nog iets aan gedaan kan worden?

DG206

Geplaatst door DG206 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1830) PRO, 7 jaar geleden

Dit zit inderdaad in de hendel voor de verstelling , deze gaan wel vaker kapot , soms kun je geluk hebben door een paar keer het te proberen de boel weer op zijn plek schiet , anders wordt het een hele operatie , ook qua kosten,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum