Peugeot 406: Melding boardcomputer

Bouwjaar: 2001

Gisteren verscheen de volgende melding op mijn boardcomputer: ECONOMY MODE ACTIVE. Wie kan mij vertellen wat dit inhoudt...?

pha

Geplaatst door pha (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RAH (0), 18 jaar geleden

Dan heb je een tijd de deuren open laten staan of zo. Als er gedurende een langere tijd meerdere stroomverbuikers aktief zijn schakelt de auto over op een energie zuinige mode. De binnenverlichting gaat dan uit, de verlichting van de boardcomputer gaat uit en de controlelampjes bij de tellerklokken gaan uit alsmede het lampje achter de kilometerteller. De eerst volgende keer dat je de auto start komt die melding op het display, als de accu even is bijgeladen zul je de melding niet meer zien. Totdat je weer wat stroomverbuikers aan laat staan.

pha (0), 18 jaar geleden

Dat klinkt logisch, ik had inderdaad de deuren een poosje open i.v.m. het stozuigen van het interieur. Bedankt voor de reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.