Peugeot 206: mistlicht

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

hallo mijn mistlamp doet het niet welke zekering is het en als dat het niet is wie weet wat er dan aan de hand is het lampje is het niet?

lokje

Geplaatst door lokje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

brand het controlelampje op je dascbord wel zoja dan is de zekering goed, kan draadbreuk zijn slecht contact . brand het niet dan is de zekering mischien stuk , let wel op sommige branden enkel met dimlicht aan, meten is weten
succes jan

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Als er toevallig een trekhaak (met stekkerdoos) onder zit, dan kan de oorzaak zitten in het uitschakelpennetje/contactje in de stekkerdoos, of in de stekkerverbinding van het extra mistlichtkabeltje wat geplaatst wordt bij monteren en aansluiten van de stekkerdoos.
Zit er geen trekhaak onder, dan stekkerverbinding en fitting-aansluitingen op aansluitzijde van mistachterlicht controleren. In beide gevallen kun je dit het best en snelst even controleren met een spanning-zoeker of multimeter.

De zekering voor mistachterlicht is F19 in de zek.kast onder het stuur

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.