Peugeot 206: motor slaat niet af.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hoy mannen het is lang goed gegaan maar ik heb toch weer een probleem,als ik mijn contakt uit zet blijft de motor lopen.Als ik dan stroom afneem door bijvoorbeeld het grootlicht aan te zetten slaat hij wel af.Als het aan mijn contakt slot licht kan ik die dan repareren?

A.M.T DE BEER

Geplaatst door A.M.T DE BEER (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

zit er een stekkerdoos onder met constante plus ? controleer deze dan, en repareer.

dubbel relais ook controleren

A.M.T DE BEER (0), 12 jaar geleden

Als ik het goed begrijp moet er permanent ook zonder sleutel spanning op staan?Neemt dan de spanning via een relai het contakt naar de motor weg?Waar zitten die relais?Wel veel vragen maar ik heb er zin in,dus eerst mijn huiswerk doen met wat ik tegen kan komen.

A.M.T DE BEER (0), 12 jaar geleden

Ik heb nog steeds zin om het probleem op te lossen.Maar ik wil wel graag weten wat ik aan het doen ben.Zoals is het mechanies repareren(relay)Of moet ik iets vervangen of repareren achter het slot.

A.M.T DE BEER (0), 12 jaar geleden

Als ik het niet kan repareren kost mij dat dan een nieuw slot ?En hoe zit dat dan met de startonderbreker?

DeDennisch (0), 11 jaar geleden

Heeft iemand al een oplossing gevonden voor dit probleem?

Ik heb een peugeot 206 1.4 1999, en na een keer een lege accu te hebben gehad slaat de motor niet meer af als ik de sleutel omdraai en uit het contact haal.

Ik heb het contactslot al vervangen, alle zekeringen zijn heel.

Ik heb alle massapunten nagekeken, schoongemaakt. Het dubbelrelais omgewisseld, de stekkers van de computer etc nagekeken voor corrosie. Het enige wat ik ontdekt heb is als ik de 30 ampere zekering in de kast in de motorruimte eruit trek kan ik de motor af laten slaan.

Kan het zijn dat die zekering stroom blijft krijgen terwijl dat niet het geval hoort te zijn, dus als het contact uit is?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum