Peugeot 307: motor wil niet/moeilijk starten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: hdi 2.0 90pk

bij koud weer wil mijn peugie steeds moeilijker starten. starter doet zijn best maar krijg het idee dat hij het steeds moeilijker krijgt met ronddraaien. Overigens allen bij de ochtend start. Afgelopen dinsdag begon de auto bij het starten een "lief" ping geluid te maken terwijl alle controle lampjes uitgingen. starter bleef het goed doen maar motor sloeg niet aan. Na drie kwartier waren mijn vrienden van de wegenwacht er en jawel hij startte gewoon. Bij uitlezen bleek er een foutcode in te staan (1352). Heb morgen een afspraak bij mijn garage. Heeft iemand suggesties??

Hoor graag van jullie.

gr.KJ

kjgroot

Geplaatst door kjgroot (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

he kees-jan,
p1352 heeft met het gloeisysteem te maken. Dit verklaard ook het steeds slechter starten. Laat ook de startmotor even nakijken,hiervoor is een klasse hoger mogelijk. Die heeft een hoger starttoerental. Maar zou beginnen met de gloeiers te controleren.

kjgroot (0), 13 jaar geleden

startmotor vervangen. trok 400 ampere??? zegt mij niets maar hoop dat de boel nu ok is. eur 330 armer, lijkt mij aan de prijzige kant. Gloeisysteem is niet naar gekeken.

Bedankt voor je reactie.

gr.KJ

harry4203 (465) PRO, 13 jaar geleden

is niet veel voor een ruilstarter die origineel al €300,60 ex btw kost.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.