Peugeot 406: Natte voeten

Bouwjaar: 2000

Goedendag, ik heb sinds een jaar een peugeot 406 uit 2000. Na een lange regenachtige rit gisteren voelde ik vannacht dat de mat rechts achter erg nat was. Niet gewoon vochtig maar het lijkt wel of er een laag van 1 cm water staat. Het is zoals ik kan voelen alleen rechtsachter. Ik heb er hier en daar al meer over gelezen maar kon nergens opmaken wat de oorzaak nu echt was. Raam open denk ik niet want de rest was gewoon droog. Ik ben pas wel door een stuk weiland gereden en hoorde wel één en ander onder de vloer schrapen, zou ik hiermee mischien een stop losgemaakt kunnen hebben?
Alvast bedankt voor eventuele opmerkingen of aanwijzingen.

Arjen619

Geplaatst door Arjen619 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RAH (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat het rubber tussen de deur en de auto niet goed aansluit. Daardoor kan het water aan de binnenkant komen en als het rubber aan de onderkant wel goed sluit dan kan het water er daar niet meer uit en loopt dus de auto in. Heb ik zelf ook gehad. Tot nu toe heeft het geholpen om het rubber geheel los te halen, een kwart slag te draaien en weer aan te brengen. Mijn vloer is voorlopig weer droog.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Aan de binnenkant van de deurbekleding zit een voorgevormde folie als die stuk is komt er water door de deur naar binnen over de dorpel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum