Peugeot Boxer: Niet meer starten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI

Van de lease gekocht, starten en perfect lopen, volgende dag auto starten veel lawaai leek wel een trekker en slaat dan af, het brandstof lampje brande dus eerst diesel getankt, auto wil niet starten , aanslepen geen resultaat, startpiloot inspuiten geeft ook geen reactie

Ronnybtw

Geplaatst door Ronnybtw (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Uitlaat dicht ?
Wat voor motor zit er in ?
Bedrading voor onder de radiateur controleren.

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Deze generatie boxers (boxerII vanaf 2002 tot 2006) heeft die bedrading onder de radiateur niet meer. De fabriek is zo verstandig geweest om voor een andere oplossing te kiezen.

Wat het verder nog kan zijn ? Sleutel niet herkend, probeer eens andere sleutel.

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Hey eh Niek, laat ik me nou nog een terugroepactie herinneren van bedrading aan de voorkant van deze bouwjaren.

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Oh Oldtimer is dat zo dan heb ik me zeker vergist,moet je ook kunnen zeggen ? Op het bedrading/plaatsingschema van de motor draadbundel van deze boxer staat echter geen bedrading getekend onder de radiateur. dat zegt natuurlijk niet alles maar ik ben daar van uit gegaan.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.