Peugeot Expert: niet starten 1.9 td met vochtig weer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 td

Onze Peugeot expert laat ons altijd staan met nat weer, hij draait wel rond maar ik heb het idee dat er Sluiting is waardoor de brandstoftoevoer word afgesloten...en daardoor niet aanslaat.

muthill

Geplaatst door muthill (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PeugeotExpert1.9td (0), 12 jaar geleden

[quote=muthill]Onze Peugeot expert laat ons altijd staan met nat weer, hij draait wel rond maar ik heb het idee dat er Sluiting is waardoor de brandstoftoevoer word afgesloten...en daardoor niet aanslaat.[/quote]
altijd voorgloeien?

muthill (0), 12 jaar geleden

Ja voorgloeien doet de auto gewoon....trouwens herinner mij dat hij tijdens het rijden ook zo maar stil valt maar dit is maar een paar keer gebeurd....ook al geprobeerd de accupool eraf te halen maar eigenlijk zonder resultaat...Na even wachten, soms tien minuten soms een hele dag doet hij het gewoon weer. Dan kan het zo zijn dat je weken geen last ervan hebt....soms zelfs niet met nat weer....het probleem laat zich altijd wel zien met nat weer...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.