Peugeot Expert: Zit er op 1.9TD boschpomp ook nog een roetschroef? Tuning

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9td

Hallo,

Ik wil mijn diesel wat harden laten rijden/optrekken. Nu las ik op volksforum over dieselgolfjes die ook een Bosch brandstofpomp hebben. Hier zit een roetschroef op, alleen die kan ik op mijn pomp niet vinden. En nog een truc was op het lda/paddestoel potje open te maken en de boostpin verdraaien. Werkt dit ook nog op mijn Bosch pomp uit 1999? Ik wil dat graag eerst weten voordat ik hem onnodig opendraai.

En in dit filmpje heeft de beste man het ook over de bosch pomp opvoeren, maar ik begrijp het niet helemaal, en ik kan ook niet zien wat hij aanwijst.

[yt]http://www.youtube.com/watch?v=X4l5on3_I...[/yt]


bosch pomp opvoeren

Ik hoor het wel

Bvd.

PeugeotExpert1.9td

Geplaatst door PeugeotExpert1.9td (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Erwin2907 (0), 12 jaar geleden

Misschien een antwoord waar je niet op zit te wachten, maar waarom wil je aan schroefjes gaan draaien waar je geen verstand van hebt? Het enige dat je krijgt is spijt volgens mij...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.