Peugeot Partner: Onder het rijden uitschieten van de 5 de versnelling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Heb hier een probleem met het uitschieten van de 5 de versnelling bij rijden. Tussen 80 en 90 is deze tegen te houden door een lichte druk tegen de versnellingspook aan te houden. Boven de 90 schiet hij er uit vooral bij spontaan gas geven.

Heb dekseltje al van de versnellingsbak afgehad hier is niets te zien, geen slijpsel of los zittende delen.

Wie kan mij helpen

roeldahlia

Geplaatst door roeldahlia (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

limbra (580), 13 jaar geleden

motor ophanging rubber / steun misschien kapot ? de motor kantelt dan waardoor de versnellingsbak mee kantelt en
de pook uit de 5de versnelling trekt .

limbra

roeldahlia (0), 13 jaar geleden

na nog wat rijden nu helemaal geen 5 meer schakelstangen werken naar behoren we achteruit en 1 2 3 4 geen enkele problemen

roeldahlia (0), 13 jaar geleden

ophangingen zijn in goede staat auto heeft net pas 75000 km gelopen

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je met stilstaande wagen z'n 5de versnelling in probeert te schakelen, voelt het dan wel goed aan? Heb je wel het idee dat er iets gebeurd of voelt het "dood" aan? Wat bij de oudere BE versnellingsbakken wel eens voorkwam was het loslopen van de centrale borgmoer op de as waarmee o.a. de groep van de 5de versnelling vastzat. Dan kreeg je identieke klachten, maar k'heb dit in de praktijk met de huidige BE bakken nog niet weer meegemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.